SUV BIKES

Het beste van twee werelden verenigd in SUV-bikes. Een mix van een trekkingfiets en robuuste prestaties. Met deze fietsen kun je ook allroadroutes in de natuur ontdekken die van de gebaande paden af liggen.

Aandrijvingen met een stevig koppel en brede banden voor slecht wegdek kenmerken onze SUV e-bikes. En natuurlijk zijn ze ook geschikt voor dagelijks gebruik met het totaalpakket voor verkeerswet- en regelgeving. Met geveerde voorvorken (eAdventure) of volledig geveerd (eParcours), fietsen uit deze categorie zijn ware multitalenten.

City/Urban

Voor modern en duurzaam alledaags gebruik: Onze city e-bikes zijn even praktisch als stijlvol. Minimalistisch design met maximale mogelijkheden – vooral bij de eUrbanserie die zich kenmerkt door het hoge laadgewicht.

De eFolding e-bikes zijn opvouwbaar en plaatsbesparend. Het uitgekiende concept maakt hem tot de ideale kandidaat voor dagelijks forensen in het openbaar vervoer. Beide e-bike model series voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn uitgerust met een harmonische BOSCH aandrijving.

Meer informatie over Victoria?